Geograpills Recomana Cultura

Geograpills Recomana Cultura

Recomanar cultura és una altra de les nostres passions a Geograpills. En aquesta secció us portarem petites ressenyes sobre Llibres, Documentals i Persones que considerem, si més no, interessants en algun dels camps de la geografia.

La cultura s’ha d’acumular, així que aquesta secció és el nostre petit gra de sorra en portar-vos els llibres que llegim, els documentals que mirem i les persones que creiem que diuen coses interessants.

Els savis diuen que sempre busquis a gent que en sàpiga més de tu per explicar coses de les quals no en saps ni un borrall. Així que des de Geograpills vam pensar, vinga, fem un espai on la gent pugui descobrir llibres, docus i persones que saben del que parlen.

Esperem que us sigui útil i ens farà moltíssima il·lusió que ens recomaneu vosaltres també els vostres llibres, documentals i persones sobre coses relacionades amb la geografia!

Salut i geografia!

Àlex Cubells i Barrufet

Àlex Cubells i Barrufet

CEO, editor i creador de Geograpills. És Geògraf especialitzat en Desenvolupament, Anàlisi Territorial i Cartografia. Apassionat dels mapes, quan no escriu sobre Geografia, fa mapes de bàsquet o escriu novel·les de fantasia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *