Neix Geograpills

Neix Geograpills

Geograpills neix com a espai de difusió de coneixements. L’objectiu és compartir de manera clara, fàcil i amena coneixements relacionats amb el camp de la geografia i acostar-los a qualsevol persona interessada de manera simple i divertida.

Sense perdre mai el rigor científic i contrastant en tot moment les fonts, en aquest projecte hi trobareu articles de coneixements curiosos del món, cartografia, explicacions de banderes i geopolítica, grans dosis de geografia física i biogeografia, urbanisme i arquitectura de ciutats i pobles i d’altres temes que considerem rellevants i útils per entendre tot allò que ens envolta.

El gran objectiu és despertar la curiositat dels lectors i lectores i que els coneixements mostrats siguin només l’inici d’un enriquidor camí cap a la màxima comprensió del món.

El nom de Geograpills sorgeix de la fusió de geografia – ciència encarregada de la descripció de la terra — i pills – píldores en anglès —, buscant deixar clara la nostra voluntat de compartir tot allò que envolta la geografia de manera accessible, entretinguda i fàcil d’empassar.

Esperem que ens acompanyeu en aquest recorregut on anirem dibuixant el nostre mapa sobre la marxa.

Si voleu ens podeu seguir també a twitter (@geograpills) o enviar-nos idees i suggeriments per articles, llibres, mapes, el que sigui a geograpills@gmail.com

Salut i geografia!

Nota dels autors:

Escrivim la majoria dels articles en català perquè aquest també és un projecte de defensa i difusió de cultura en la nostra llengua, però tots els autors i autores som plurilingües i podem traduir qualsevol article a castellà, anglès o francès, només cal que ens ho demaneu per algun dels canals mostrats anteriorment (DM a twitter o correu) i serà un honor enviar-vos l’article que demaneu traduït.

Escribimos la mayoría de los artículos en catalán porque este también es un proyecto de defensa y difusión de cultura en nuestra lengua, sin embargo, todos los autores y autoras somos plurilingües y podemos traducir cualquier articulo al castellano, inglés o francés, solo hace falta que nos lo pidáis en alguno de nuestros canales mostrados con anterioridad (DM en twitter o correo) y será un honor enviaros el artículo que nos pidáis traducido.

Geograpills is mostly written in Catalan because this is also a project where we want to defend and make diffusion using our language. However, the authors are multilingual and we are able to translate any article into Spanish, English or French, you only need to make us a request in any of the channels highlighted before (DM in twitter or e-mail) and it will be an honour to send you the translation requested.

Àlex Cubells i Barrufet

Àlex Cubells i Barrufet

CEO, editor i creador de Geograpills. És Geògraf especialitzat en Desenvolupament, Anàlisi Territorial i Cartografia. Apassionat dels mapes, quan no escriu sobre Geografia, fa mapes de bàsquet o escriu novel·les de fantasia.

One thought on “Neix Geograpills

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *