Els Temes a Geograpills

Els Temes a Geograpills

Classificar el coneixement sempre esdevé una tasca feixuga i mancada d’uns preceptes clars. Les classificacions en les diferents temàtiques que observareu a Geograpills, pretenen generalitzar i vincular cada article publicat a la branca primària de la geografia a la que pertanyen.

Som conscients que podrien haver-hi d’altres temes o que alguns articles pertanyen a més d’un. En el segon cas entren en joc també les etiquetes, on busquem complementar i ampliar els camps als quals pertany cada article. D’aquesta manera pretenem cobrir una extensa malla de coneixements en els temes més diversos.

Com sempre, si teniu qualsevol comentari, observació, idea o proposta, estarem molt contents de rebre els vostres missatges ja sigui al DM de twitter (@geograpills) o al nostre correu electrònic de geograpills@gmail.com

Esperem que ens acompanyeu al viatge que iniciem per entendre una miqueta més el món, el territori i les persones.

Àlex Cubells i Barrufet

Àlex Cubells i Barrufet

CEO, editor i creador de Geograpills. És Geògraf especialitzat en Desenvolupament, Anàlisi Territorial i Cartografia. Apassionat dels mapes, quan no escriu sobre Geografia, fa mapes de bàsquet o escriu novel·les de fantasia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *