Contactar amb Geograpills

Contactar amb Geograpills

Geograpills és un projecte autogestionat i autofinançat de difusió de tots els camps de coneixement de la Geografia.

La nostra voluntat és transmetre de manera clara, amena, fàcil i divertida coneixements que sovint son complexes o desconeguts pel públic no especialitzat.

Alhora, la nostra tasca es centra en efectuar aquesta difusió en català per tal de posar en valor la difusió científica en la nostra llengua. Tot i això, com especifiquem en aquest comunicat, en ser científics i divulgadors poliglotes, ens adaptem a les demandes dels nostres lectors i lectores.

Busquem geògrafs/es apassionats i apassionades per qualsevol àmbit de coneixement geogràfic. ¿Teniu un treball de final de grau molt xulo que voleu que vegi la llum? ¡Contacteu amb nosaltres! ¿Voleu parlar dels mapes que us apassionen, o explicar-nos les característiques de la regió on viviu? ¡Contacteu amb nosaltres!

Com ho podeu fer?

– Twitter, seguint-nos al nostre perfil @geograpills i enviant-nos un Direct Message

– Mail, escrivint-nos un correu a geograpills@gmail.com.

Sigui com sigui, esperem que ens acompanyeu en aquest viatge d’exploració del territori que ens envolta i aprengueu coses noves amb nosaltres. Volem que aquest sigui un espai on experts i expertes en geografia tinguin la veu que es mereixen.

¡Salut i geografia!

Àlex Cubells i Barrufet

Àlex Cubells i Barrufet

CEO, editor i creador de Geograpills. És Geògraf especialitzat en Desenvolupament, Anàlisi Territorial i Cartografia. Apassionat dels mapes, quan no escriu sobre Geografia, fa mapes de bàsquet o escriu novel·les de fantasia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *